Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Νομίζεις ...




Στις περιπλανήσεις μου στα social networks το μάτι μου πέφτει συνεχώς σε απεγνωσμένες δηλώσεις και δημοσιεύσεις του στυλ... "Love is only true if it hurts " και "αν δεν πονάει δεν αγαπάς " και κάτι τέτοια παιδιάστικα και ανώριμα .

Είναι απίστευτο με πόσα παραμύθια κοροϊδεύει ο κόσμος τον εαυτό του για να αυτοκαταστρέφεται και να μένει κολλημένος να ασχολείται με τα ασήμαντα και με αυτά που τον πονάνε αντί να ψάχνει να βρει όσα θα του κάνουν καλό και θα τον βγάλουν από το τέλμα του.

Η αγάπη είναι πολλά κοριτσάκια και αγοράκια ... είναι τα πάντα ...  είναι το όλον ... είναι η ουσία της ζωής ... αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι πόνος και δυστυχία.

Αν είναι πόνος και πληγή δεν είναι αγάπη... είναι κοροϊδία, είναι αυταπάτη, είναι απωθημένο, είναι εγωισμός. Είναι χαμένα χρόνια από τη ζωή σου μέσα στο σκοτάδι και τον πόνο και τα ξοδεύεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που αργότερα κατανοείς πως δεν άξιζαν τον χρόνο και τα συναισθήματα που χάρισες .

Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις να την ξεχωρίζεις... γιατί η πραγματική αγάπη δε σου χαρίζει πόνο και κατάθλιψη... αλλά χαρά και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου