Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Entertainment News Week 6


Σημαντικές πληροφορίες έγιναν γνωστές για την ταινία prequel του πασίγνωστου φιλμ του Stanley Kubrick The Shining που είναι στα σκαριά και ετοιμάζεται να γυριστεί. Έγινε γνωστό πως ο τίτλος της θα είναι The Overlook Hotel και το σενάριο ανέλαβε να γράψει ο Glen Mazzara που ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό σεναριογράφος του The Walking Dead. Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό ποιος σκηνοθέτης θα αναλάβει να την δημιουργήσει και ποιοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακοινώσεις θα έρθουν σύντομα.



Ο διάσημος σκηνοθέτης Cristopher Nolan που ετοιμάζει το έδαφος αυτή την εποχή για τη νέα του ταινία επιστημονικής φαντασίας Interstellar θα ξαναβρεθεί στα ίδια πλατό με την γνωστή του Anne Hathaway με την οποία συνεργάστηκαν και στο The Dark Knight Rises. Το φιλμ είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και το μόνο που γνωρίζουμε γι αυτό είναι πως θα πρωταγωνιστήσει ο Matthew McConaughey και πως είναι μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας με ταξίδια στο χρόνο και σε άλλες διαστάσεις.




O Jackie Chan επιβεβαίωσε πως θα συμμετάσχει στο The Expendables 3 ενώ για να πάρουν μέρος στην ταινία γίνεται προσπάθεια από τον Sylvester Stallone για να κλείσει και τους Harrison Ford, Wesley Snipes και Nicolas Cage. Αυτό που δεν είναι γνωστό ακόμα είναι ποιος θα είναι πίσω από την κάμερα και θα κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ενώ αποκλείστηκε το όνομα του Clint Eastwood που κυκλοφορούσε φήμη, αυτό που ακούγεται έντονα είναι του Mel Gibson ο οποίος έχει να σκηνοθετήσει ταινία από το μακρυνό 2006.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου