Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Entertainment News Week 4


Ο Kiefer Sutherland γνωστός σε όλους μας σαν Jack Bauer από το "24" που δεν έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφική ταινία από το 2008 και ασχολείται μόνο με τηλεοπτικές σειρές το πήρε τελικά απόφαση πως δε θα δούμε σύντομα την περιβόητη ταινία που βασίζεται πάνω στο "24" και ξεκίνησε τις συνομιλίες για να συμμετάσχει στη νέα ταινία καταστροφής του Paul W.S Anderson με θέμα την Πομπηία και την έκρηξη του Βεζούβιου που την ισοπέδωσε την ρωμαϊκή εποχή. Αν ανακοινωθεί θα παίξει τον ρόλο ενός διεφθαρμένου Ρωμαίου στη γερουσία. Στην ίδια ταινία θα συμμετέχει και ο Kit Harington ο ηθοποιός που παίζει τον Jon Snow στο "Game of Thrones".


Νέο ολόφρεσκο πόστερ με τον Hugh Jackman όσο γυμνασμένο δεν τον έχουμε δει ποτέ μας για την επόμενη ταινία με τον Wolverine που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Ιούλη. Στην ταινία ο Wolverine θα βρίσκεται και θα ζει στην Ιαπωνία και χρονικά τοποθετείται μετά την τελευταία ταινία των X-Men το X-Men: The Last Stand και δεν σχετίζεται με τα prequels. Περιμένουμε σύμφωνα με όσα μας έχουν πει να δούμε τον μεταλλαγμένο ήρωα να αντιμετωπίζει τοπικούς Ninja και να ερωτεύεται την κόρη ενός αρχηγού της Γιακούζα.


Ένα τεράστιο κινηματογραφικό όνομα ετοιμάζεται να εντάξει η Marvel στο καστ του Captain America: The Winter Soldier που αργεί ακόμα καθώς θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία σε έναν χρόνο από τώρα. Ο μεγάλος Robert Redford ετοιμάζεται να αναλάβει τον ρόλο ενός υψηλά στην ιεραρχία πράκτορα της S.H.I.E.L.D που θα συνεργάζεται με τον Nick Fury (Samuel L.Jackson). Σίγουρα θα είναι μια πού σημαντική κίνηση που θα μας κάνει να δούμε με άλλο μάτι την ταινία καθώς το κύρος του Redford δεν αμφισβητείται από κανέναν.



O Will Smith σε συνέντευξη του στο Entertmainment Weekly εξήγησε για πρώτη φορά δημόσια γιατί απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για να συμμετάσχει στο Django Unchained του Quentin Tarantino. Δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας ότι ήθελε να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής στο φιλμ και να σκοτώσει αυτός τον κακό αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από τον Tarantino. Έτσι πήρε την απόφαση να μην αναλάβει τον ρόλο και να ασχοληθεί με άλλες δουλειές. Αν και απέρριψε τον ρόλο ο Smith είδε την ταινία την οποία μάλιστα χαρακτήρισε εκπληκτική αλλά επέμενε πως δεν έκανε γι αυτόν.Θα περιμένουμε να τον δούμε μαζί με τον πραγματικό γιο του τον Jaden Smith στο καλοκαιρινό μελλοντολογικό After Earth .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου