Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Wild Things Foursome (2010)

Εδώ στο Wild Things Foursome (2010  έχουμε ακόμη μια ταινία με νεανικό καστ που δε βγήκε στους κινιματογράφους αλλά κατευθείαν σε Dvd.Είναι η τέταρτη ταινία της σειράς Wild Things και με εξαίρεση την πρώτη οι επόμενες ούτε καν σαν μέτριες δε μπορούν να χαρακτηριστούν.Και η τέταρτη λοιπόν δε φαίνεται να χαλάει την αρνητική παράδοση.




Και τώρα θα χρειαστεί να πάρω μια βαθιά ανάσα για να αναφέρω την υπόθεση της ταινίας. Ο εικοσάχρονος playboy γιος ενός εκατομμυριούχου Carson Wheetley βρίσκεται να ερευνάται για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του σε ατύχημα.Ο πατέρας του όμως στην διαθήκη του τον άφησε άφραγκο μέχρι να γίνει τριάντα χρονών και αυτός μαζί με την φιλενάδα του και μια φίλη της πρέπει να στήσει ένα κόλπο που περιλαμβάνει γάμο και απόπειρα βιασμού ώστε να πάρει ένα μέρος από την περιουσία του πατέρα του.Για να μη τα πολυλογώ όλα μα όλα τα πρόσωπα του έργου κρύβουν μυστικά είναι δολοπλόκοι και προσπαθούν να ξεγελάσουν τους υπόλοιπους και σκοτώνονται αναμεταξύ τους ώστε στο τέλος θα μείνει μόνο ένας με τα λεφτά.


Και αυτό είναι που καταδικάζει στη μετριότητα και την ταινία.Το στα χαρτιά υπερβολικό και δήθεν έξυπνο και γεμάτο ανατροπές αλλά στην πραγματικότητα απόλυτα προβλέψιμο σενάριο.Το να έχεις μερικά όμορφα σώματα σχεδόν γυμνά να κυκλοφορούν και μερικές σκηνές ομαδικού σεξ δε σημαίνει και ότι έχεις μια καλή ταινία.Οι χαρακτήρες είναι όλοι ύπουλοι και άπληστοι και δε σε νοιάζει αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν.Οι γυναίκες όλες είναι πορνίδια που το μόνο που τους νοιάζει είναι να γυρνούν ημίγυμνες και να τρώνε λεφτά από τους άντρες και οι άντρες είναι όλοι θύματα και προς εξολόθρευση. Ακόμα και ο αστυνομικός της υπόθεσης δε διαφέρει σε τίποτα από τους κακοποιούς και παρουσιάζεται σαν άπληστος και δολοπλόκος. Το να μην υπάρχει ένας σωστός χαρακτήρας σε μια ταινία ώστε να χρησιμοποιείται σαν αντίβαρο και όλοι να είναι ανήθικοι και αδίστακτοι εμένα με κουράζει.

Το πρώτο Wild Things το μοναδικό που είχε και καλό καστ μας έδωσε για την εποχή του καλές ανατροπές και προχωρημένες σκηνές σεξ και άρεσε σε αρκετό κόσμο. Αυτό όμως δε δίνει το ελεύθερο στους συνεχιστές να μας ξανασερβίρουν τα ίδια και τα ίδια χωρίς καν να έχουν καλό καστ και αξιόλογο σενάριο. Η ταινία έχει τόσα αρνητικά στο σύνολο της που θεωρώ χάσιμο χρόνου ακόμα και να τα αναφέρω. Ακόμα και η αναμενόμενη σε αυτές τις ταινίες σεξ σκηνή ανάμεσα σε τρεις γυναίκες και έναν άντρα (το foursome που λέει και ο τίτλος) είναι τόσο ψεύτικη και τόσο αντιερωτική στην εκτέλεση της που απορείς γιατί γυρίστηκε και τι προσφέρει στην ταινία.


3/10 Κακή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου