Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Walking the halls (2012)

To Walking the halls (2012) είναι μια δραματική νεανική ταινία που παίχτηκε κατευθείαν στην τηλεόραση οπότε είχε μικρό προυπολογισμό αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γι αυτού τους είδους τις ταινίες που στηρίζονται στους διαλόγους και στο σενάριο.Τα προβλήματα της όμως είναι πολλά και είναι ακριβώς σε αυτό το σημείο.





Μια μαθήτρια λυκείου η όμορφη Casey νιώθει ότι δεν έχει κοινωνική ζωή όταν ξαφνικά οι τρεις πιο όμορφες και γνωστές μαθήτριες του σχολείου την προσκαλούν να μπει στην παρέα τους και να ζει με τον τρόπο τους.Σύντομα θα ανακαλύψει ότι με την συνδρομή ενός αστυνομικού οι κοπέλες κάνουν βίζιτες με πλούσιους κυρίους και θα αντιδράσει.Ελα όμως που η μητέρα της ξαφνικά θα ανακαλύψει ότι ο πατέρας της ξόδεψε όλα τα λεφτά που είχαν στην άκρη κι έχει ερωμένη και θα ζητήσει διαζύγιο οπότε η φιλότιμη κορασίδα θα αποφασίσει να κάνει πέτρα την καρδιά της και να βγάλει αρκετά λεφτά για να περνάει καλά και μια ζωή την έχουμε και τι να πει κανείς για το ρυμουλκό της αλληνής. Αλλά η μαμάκα και ένας γέρος που θα την αηδιάσει θα την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο και τότε ο κακός ο μπάτσος θα θυμώσει και θα την απειλήσει αυτήν και τους γονείς της και θα την κυνηγήσει.



Οπως καταλαβαίνει κανένας το πρόβλημα της ταινίες είναι ότι δεν έχει αφήσει σχεδόν κανένα πολυφορεμένο κλισέ να μη το βάλει στο σενάριο.Είναι άξιο απορίας πως χώρεσαν τόσες  κλισέ καταστάσεις σε μια ιστορία.Ο μπάτσος είναι κακός και με ψυχολογικά μια από τις γκόμενες παίρνει ναρκωτικά η πρωταγωνίστρια είναι καλή αλλά ξέπεσε στον κακό τον δρόμο. Ξέρεις όλα όσα θα γίνουν από την πρώτη μέχρι την τελευταία σκηνή και νιώθεις ότι βλέπεις μια από τις τόσες σαπουνόπερες του σωρού. Οι κοπελίτσες είναι καλές στους ρόλους τους και αρκετά σέξυ αλλά δεν είναι και κανένα κατόρθωμα αυτό γιατί όλες παίζουν ξύλινους και απλοϊκους χαρακτήρες. Είναι μια ταινία που ίσως να αρέσει σε μερικούς ξαναμμένους έφηβους που δεν έχουν απαιτήσεις και χαίρονται γιατί δείχνει μερικές ωραίες ημίγυμνες κοπελίτσες αλλά μέχρι εκεί.Ούτε νοήματα κρυμμένα έχει ούτε θα βάθος για να αποτυπωθεί στη μνήμη μας.

4 / 10   Αδιάφορη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου