Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

End Game (2006) αλλά χωρίς end ...

Κατασκοπικό θρίλερ που ξεκινάει με την δολοφονία προέδρου στο στυλ του 24 και με τους James Woods, Cuba Gooding Jr να πρωταγωνιστούν;Το END GAME (2006) ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον και με δυνατά όπλα για να υποστηρίξει 2 διασκεδαστικές ώρες.



Μέχρι που περνάει η εναρκτήρια σκηνή και η ταινία και η υπόθεση αρχίζει να ρολάρει και να μας ξενερώνει .Βαρετή ανιαρή και κοινότυπη σου πασάρει πράγματα που τα έχεις ξαναδεί πολλές φορές καλύτερα και πιο σωστά δοσμένα.Η πλοκή όλο τρύπες και με τεράστια κενά, με την steady κάμερα να γυρνάει όπου λάχει και να καταστρέφει τις ελάχιστες ενδιαφέρουσες σκηνές δράσης που επιπλέουν σε αυτό τον βαρετό βούρκο μετριότητας .Οι ηθοποιοί ξενερωμένοι όπως κι εμείς με το ζόρι παραδίδουν τις ατάκες τους και περιμένουν να τελειώσει το έργο να γυρίσουν καμιά καλύτερη ταινία.

Οσον αφορά το φινάλε που θα έπρεπε να φτάσει το έργο σε κορύφωση μετά από μιάμιση ώρα πλοκής ... απλά δεν υπάρχει φινάλε!Το End Game όσο παράλογο και να ακούγεται δεν έχει τέλος όπως το γνωρίζουμε,ο δολοφόνος του προέδρου δεν τιμωρείται και οι συντελεστές τις ταινίας μας δίνουν ακόμη ένα και μάλλον το τελειωτικό ξενέρωμα.
3/10 Κακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου